Om bloggen

 

Hej! og velkommen til min blog. Jeg blogger om det der interesserer mig og vedrører mit liv, det være sig fx (ikke i nogen særlig orden) -

  • Digitale og sociale medier. Mulighederne i de nye medier er stadig uudforskede og jeg tror på det er et plus for det sociale i mennesket at vi også kan agere sammen digitalt. Derudover er jeg radiofan (!). Der er stadig noget ved at sidde og lytte til en direkte eller båndet og redigeret udsendelse i radioen der ikke slås af billedmediet 🙂
  • Bioteknologi, fødevarer og andre ingeniørmæssige områder. Med ståsted i min uddannelse som kemiingeniør og brygmester samt mange års erfaring indenfor fødevarer og bioteknologi har jeg en fast holdning til det vi spiser/drikker og indtager ellers. Og jeg vil gerne dele min holdning, nemlig at forbrugernes sikkerhed og produkternes kvalitet altid kommer i første række. Jeg arbejder som selvstændig og har mit eget konsulentfirma Ginishi ApS.
  • Filosofi og videnskab. Én ting der gør mennesket unikt i forhold til  andre dyr er vores evne til at tænke over vores til(stede)værelse her på Jorden, og det synes jeg er rigtig spændende både at læse om og at skrive om.
  • Kyokushin karate. Jeg startede i gymnasieårene på klubben på Ørnevej i København og træner nu i klubben på Præstemarksvej i Roskilde.
  • Computere og programmering. Jeg købte min første computer i 1981, den dengang populære ZX81. Derefter har jeg været over ZX Spectrum, Amstrad, stationære pc, laptops og nu Apples fremragende produkter! Jeg anser mig for lidt af en nørd eller geek med min efterhånden mere end 30 års erfaring på diverse felter.

Jeg har ikke tænkt mig at fylde denne side med trivielle personlige oplysninger du kan finde andre steder. Jeg er også at finde på Facebook,  LinkedIn og Twitter. Hvis du kunne tænke dig mere information er du også velkommen til at spørge.

Hvis du som resultat af at have læst min blog er blevet klogere på mig, eller på dig selv, så er en del af mit formål opnået. Hvis du bare føler dig underholdt så er det også godt. Skulle du få lyst til selv at blogge så ønsker jeg dig til lykke og held med det! Føler du dette er spild af din tid så skynd dig at klikke videre til noget andet!

Nu, da du har læst lidt om mig og formålet med min blog, kan jeg friste med et link til denne post om Joharis vindue og hvad det har at gøre med blogging. Happy reading!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)