Hvem er Ginishi ApS

 

Ginishi ApS ejes og drives af Jimmy Sølvsteen Nielsen, der siden uddannelse til Master Brewer i 1998 har arbejdet indenfor fødevare- og biotech industrien i flere større og internationale firmaer. Referer venligst til information i menuen ovenover. Derudover er der link til blog posts i menu-baren i siden.

Firmaets ydelser

Firmaet udfører konsulent- og rådgivningsarbejde samt projektledelse for firmaer primært indenfor fødevare-, bryggeri-, biotech- samt farma-industrien.

For at sikre at den daglige operation ikke belastes unødvendigt vælger store såvel som små firmaer idag at hyre eksterne resurser til projekter eller opgaver med krav om specielle kompetencer. Ginishi ApS stiller resurser og kompetencer til rådighed for Dem og sikrer gennemførsel af opgaverne efter Deres specifikationer. Desuden sikrer vi at viden tilbageføres til firmaet når opgaven er gennemført.

Med baggrund i vores erfaringer og uddannelse kan vi tilbyde kompetent og kvalificeret støtte til Deres firma på følgende områder

  • Produktudvikling
  • Forretningsudvikling
  • Site management og ledelse af Turnkey opgaver
  • Change validering
  • Generel projektledelse og rådgivning

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)