Jan 052014
 

Kort efter Nytårsaften modtog jeg min openPCR maskine fra USA. Her er et par billeder og refleksioner over det modtagne. Samling af selve maskinen blev klaret på 3 - 4 timer og er beskrevet her.

Hele herligheden kom i en enkelt papkasse forsvarlig indpakket. Kassens indhold er delt i et antal mindre kasser (der samles til maskinens hovedkomponenter) der gør det forholdsvist nemt at finde delene når de skal bruges. Det ses straks at strømkablet IKKE passer til en almindelig dansk stikprop med 2 eller 3 ben! Hvis du har et kabel tilovers fra en gammel PC, vil du nok finde at det passer til en openPCR maskine. Manualen er pæn og overskuelig, og kvaliteten af komponenter (PSU, køler, arduino etc) er god. Og nu da indholdet er pakket ud, lad os gå i gang med samling og test!

openPCR - pakkenopenPCR - åbnetopenPCR - indholdet

Sorry, the comment form is closed at this time.